GGz Centraal - Centrum voor Psychotherapie

Het centrum voor psychotherapie is een hoogspecialistisch derdelijns expertisecentrum voor de behandeling van mensen met ernstige en comorbide problematiek. Het centrum is bedoeld voor patiënten die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke trauma (Transit), complexe angst- en dwangstoornissen (Marina de Wolf) en complexe persoonlijkheidsstoornissen voor wie intensieve psychotherapie passend is (Zwaluw & Enk).

Met het expertisecentrum voor psychotherapie bundelen deze afdelingen hun krachten om daar waar het mogelijk is gezamenlijk hun kennis in te zetten en de behandeling nog specifieker op de behoeften van de cliënten af te kunnen stemmen. De hierboven genoemde afdelingen blijven wel afzonderlijke behandelafdelingen met ieder hun eigen behandelmilieu.

Meer informatie over de afzonderlijke afdelingen:

Algemeen
GGz Centraal is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land. Zij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden.

GGz Centraal biedt zorg zo dicht mogelijk bij de patiënten aan. Het werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. GGz Centraal streeft naar lokaal herkenbare en toegankelijke zorg en biedt deze aan binnen behandelprogramma's.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
psychische problemen
Leeftijd
18 jaar en ouder
Bezoekadres Landgoed Veldwijk - geb. Zonneweide
Veldwijk 75
3853LC Ermelo
Postadres Postbus 1000
3850BA Ermelo
Telefoon 0341 566555
Fax 0341 566329
Website www.cvp.ggzcentraal.nl
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door