GGz Centraal - Hoofdkantoor

GGz Centraal is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land. Zij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden.

GGz Centraal biedt zorg zo dicht mogelijk bij de patiënten aan. Het werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. GGz Centraal streeft naar lokaal herkenbare en toegankelijke zorg en biedt deze aan binnen behandelprogramma's.

Naast het bieden van geestelijke gezondheidszorg in de eigen regio's beschikt GGz Centraal ook over landelijke expertisecentra.

GGz Centraal kent vier regionale resultaatverantwoordelijke zorgeenheden (RVZe's) en een zorgeenheid voor kinder- en jeugdpsychiatrie:

  • Flevoland
  • Gooi & Vechtstreek
  • Eemland
  • Veluwe & Veluwevallei
  • Fornhese (kinder- en jeugdpsychiatrie)

Binnen de RVZe's zijn verschillende expertisecentra aanwezig. Kijk op de genoemde website voor een overzicht van alle locaties.

De patiënten van GGz Centraal komen meestal via de huisarts binnen. Het behandelaanbod sluit aan bij de zorg van de huisarts. GGz Centraal streeft naar lokaal herkenbare en toegankelijke zorg.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
autistische stoornis | psychische problemen
Leeftijd
alle leeftijden
Bezoekadres Utrechtseweg 266
3818EW Amersfoort
Postadres Postbus 3051
3800DB Amersfoort
Telefoon 033 4609609
Fax 033 4650463
Website www.ggzcentraal.nl
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door