GGZ Drenthe Kinder-en Jeugdpsychiatrie - KJP Assen

GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) houdt zich bezig met de geestelijke gezondheid van kinderen en jongeren. Hierbij kijken zij niet alleen naar het kind, maar ook naar zijn/haar omgeving. En ze kijken hoe het gaat in het dagelijkse leven: thuis, op school en met leeftijdgenoten. Als het nodig is, betrekken zij de omgeving bij de behandeling.

In de behandeling is aandacht voor de problemen, maar is er ook oog voor ieders kwaliteiten. Resultaat van de behandeling is dat de problemen verdwijnen, verminderen of beter hanteerbaar worden in het dagelijks leven.

Voor behandeling van uw kind bij GGZ Drenthe heeft u altijd een verwijzing nodig van uw (huis)arts of de gemeente. Nadat u bent aangemeld, krijgt u een uitnodiging voor een eerste gesprek. Het hangt af van de leeftijd van het kind wie voor dit eerste gesprek worden uitgenodigd. Soms is meer onderzoek nodig. Daarna wordt een behandelplan gemaakt dat samen met u en uw kind besproken wordt of vindt een gerichte doorverwijzing plaats. In een behandelplan staat wat er aan de hand is (diagnose) en wat er aan te doen is. Als u en uw kind het er mee eens zijn, begint de behandeling.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
psychische problemen
Leeftijd
0 tot 24 jaar
Bezoekadres Beilerstraat 197
9401PJ Assen
Postadres Postbus 30007
9400RA Assen
Telefoon 0592 334800
Fax 0592 334201
Website www.kjpdrenthe.nl
E-mail
Contactpersoon
Mevr. MBA G. Jonkers (manager bedrijfsvoering)
0592 334285
KJP Noord
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door