GGZ Oost Brabant - Locatie Staringstraat

In het appartementencomplex aan de Staringstraat wonen cliënten met een psychische beperking. Als bewoner woont u zo zelfstandig mogelijk en krijgt u 'op afstand' begeleiding van een GGZ-professional.

Deze woonvorm heeft als doel cliënten te trainen in het (her)ontwikkelen van meer eigen zelfstandigheid en zelfredzaamheid. De psychiatrische problematiek van de bewoners is divers. Zo wonen er cliënten met een schizofrene achtergrond en cliënten met persoonlijkheidsproblematiek, maar ook personen met een autistische diagnose. De leeftijden van de bewoners zijn uiteenlopend, wel zijn zij allen 18 jaar of ouder.

Het appartementencomplex bestaat uit zeventien appartementen die verdeeld zijn over drie woonlagen. Eén woonlaag bevindt zich op de begane grond, waarvan één appartement rolstoelvriendelijk is ingericht. De appartementen hebben een woon-/slaapruimte, een keuken en een badkamer met douche en toilet. U heeft de beschikking over een eigen schuurtje dat als opslagruimte kan worden gebruikt.

Meer informatie vindt u via de genoemde webpagina.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
autistische stoornis | psychische problemen
Leeftijd
18 tot 75 jaar
Bezoekadres Staringstraat 2 b
5343GH Oss
Telefoon 0412 651156
Website www.ggzoostbrabant.nl/oss/staringstraat-2a-b-c-d#voor-wie
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door