GGZ Oost Brabant - Locatie 't Paapje

't Paapje in Boxmeer is een beschermde woonvorm voor cliënten met een psychiatrische beperking, bijvoorbeeld angststoornissen, schizofrenie en dwangstoornissen.

De bewoners van 't Paapje zijn volwassenen in de leeftijd van 20 tot ongeveer 60 jaar. Zij komen hier vanuit een opnamesituatie of vanuit de thuissituatie en hebben een veilige plek nodig om te stabiliseren en/of zich verder te ontwikkelen. Het is mogelijk om, na het zo optimaal mogelijk ontwikkelen van hun vaardigheden op het gebied van wonen en maatschappelijke participatie, te gaan wonen op andere (meer zelfstandige) beschermde woonvormen in of buiten de regio. GGZ Oost Brabant biedt langdurige ondersteuning om deze doelstelling te bereiken. Een deel van de bewoners blijft echter permanent in 't Paapje wonen, omdat dit voor hen juist de plek is waar zij zich thuis voelen.

Woonvorm 't Paapje biedt plaats aan maximaal twaalf bewoners, verdeeld in twee groepen van zes bewoners. Deze groepen verblijven in twee aparte woningen, beide met een eigen voor- en achterdeur. De woningen liggen midden in een woonwijk te Boxmeer.

Meer informatie vindt u via de genoemde webpagina.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
psychische problemen
Leeftijd
18 tot 75 jaar
Bezoekadres Paapje 10 -12
5831NP Boxmeer
Telefoon 0485 521150
Website www.ggzoostbrabant.nl/boxmeer/t-paapje-10-12#voor-wie
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door