Het Inter-lokaal, locatie Dukenburg - Kleurrijk in zorg en welzijn

Het Inter-lokaal zet zich in voor alle mensen in een kwetsbare sociaal-economische positie. Het open spreekuur is een van onze kernactiviteiten. Mensen kunnen hier terecht met al hun vragen. Voor dit spreekuur hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Vaak kunnen medewerkers van het open spreekuur direct helpen. Als dit niet het geval is, dan wordt u doorverwezen naar een gespecialiseerd spreekuur of naar een externe organisatie.

Het Inter-lokaal heeft zich gespecialiseerd in materiële dienstverlening. We helpen veel mensen met het invullen van formulieren, uitleggen van brieven, aanvragen van voorzieningen, schrijven van bezwaarschriften etc. Naast de spreekuren heeft Het Inter-lokaal projecten zoals schuldhulpverlening, de inkomenscheck van de Formulierenbrigade en projecten gericht op verschillende doelgroepen.

Het Inter-lokaal heeft locaties in het Centrum, Dukenburg en Lindenholt. In Dukenburg en Lindenholt kunt u ook ons Buurt Contact Team op straat tegen komen. Ook zij helpen met alle vragen.

Het Inter-lokaal heeft twee jongerenwerklocaties: de Horizon in de Meijhorst en het Meideninloophuis in Hatert. Daarnaast is er project Op Jezelf voor 18+ jongeren in Dukenburg en Lindenholt.


Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
alle leeftijden
Bezoekadres Meijhorst 7039
6537EP Nijmegen
Postadres Postbus 31165
6503CD Nijmegen
Telefoon 024 3448557
Fax 024 3452994
Website www.inter-lokaal.nl
E-mail
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door