Huisartsenpraktijk De Linde

De Linde is een NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk. Dit betekent dat er een gerechtvaardigd vertrouwen is dat onze praktijk verantwoorde zorg levert. De accreditatie wordt jaarlijks gecontroleerd en verlengd.

Wij vallen met enige regelmaat terug op waarnemers. Vooral in vakantie-periodes is dat onvermijdelijk. Mocht u voorkeur hebben voor een van onze vaste dokters, geeft u dat dan svp duidelijk aan bij het maken van een afspraak. Meestal kan daarmee rekening gehouden worden.

Mw. J.J.M. van der Geest en Dhr. L.J.M.M. Weusten zijn de praktijkhouders. Mw. van Poppel werkt als huisarts-in-dienstverband in De Linde. De praktijk leidt ook artsen op tot huisarts

Huisartsen in deze praktijk zijn:

  • J.J.M. van der Geest
  • L.J.M.M. Weusten
  • N. van Poppel
  • M. Bergmeijer
  • P. v Bladel

Aan deze praktijk zijn ook een praktijkondersteuner Somatiek (Poh-s) en een praktijkondersteuner GGZ (Poh-ggz) verbonden.

Mw. C. Post-Peek, Praktijkondersteuner Somatiek

Mw. S.Bruns en Mw. A. Elberse, Praktijkondersteuners GGZ

Openingstijden: 08.00 uur - 12.30 uur en van 13.00 uur - 17.00 uur. Tijden om te bellen voor het maken van afspraken, aanvragen van visites, opvragen van uitslagen zijn 08:00 uur - 11:00 uur en 11:30 uur - 12:30 uur. Tussen 16:00 uur - 17:00 uur kunt u bellen voor het maken van afspraken die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Uiteraard is de praktijk altijd telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Tijdens besprekingen of in de lunchpauze hoort u op het antwoordapparaat het spoednummer.Meer informatie over het functioneren van de praktijk vindt u op de website.

Lees meer op de website

Lees meer
Doelgroep
iedereen
Leeftijd
alle leeftijden
Bezoekadres Lindenlaan 6
3761BA Soest
Telefoon
Nummer 1 035 6014545
Spoednummer 035 6280789
Fax 035 6029541
Website www.de-linde.nl
Contactpersoon
Lees meer over...
Keurmerk
Kloppen de gegevens van deze organisatie niet (meer)? Geef een wijziging door